WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 4.00 /5

Sandboxie shkarko

Sandboxie me malware dhe viruseve të izoluar të mbrojtura, ju mund të krijojë një fushë. Në këtë mënyrë, file keni shkarkuar nga interneti, video, dhe programi do të mbetet në këtë fushën e sigurisë. Sistemi juaj operativ në vend, dhe ju nuk mund të ndryshoni parametrat. E-mail mesazhet që mund të vijnë tuaj virus dhe malware Sandboxie mbetet në zonë. Në këtë mënyrë, sistemi juaj është i pastër. Kategori: Të përgjithshme, Security Sistemi Operativ WINDOWS.

Sandboxie image
Sandboxie

shkarkuar

  • Licencë : Trial Version
  • Version : 4.14
  • Madhësia : 2.60 MB
  • Sistemi Operativ :
    • WINDOWS
  • Sistemi Operativ Version : XP/Windows 8
  • Prodhuesi :
  • Data E Rinovuar : 2015-02-13